Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Törenine Katıldık

6 Mart 2024 tarihinde Derince Gençlik Merkezi’nde yapılan 6. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası ilçe ödül törenine katıldık.

Derince Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan ERİN ve davetliler katıldı.

Turnuvaya katılan ve okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan başta 4/G sınıf öğretmeni Mediha KILIÇ’a, 3/G sınıf öğretmeni Yunus KAYA’ya ve tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimizin velilerine teşekkür ederiz.

"Küre" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Ömer Faruk ADAK ilçe 2'ncisi oldu.

"Q-Bitz" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Gülse TÜRKER ilçe 2'ncisi oldu.

"Pentago" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Mihrinur Hüma GÜRSOY ilçe 2'ncisi oldu.

"Equilibrio" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Yiğit Eren KARAMAN ilçe 3'üncüsü oldu.

"Mangala" kategorisinde 3/G sınıfı öğrencimiz Şura İclal DEMİR ilçe 7'ncisi oldu.