Şükrü Aracı İlkokulu
YAVUZ SULTAN MAH. BİLGE SK. ŞÜKRÜ ARACI İLKOKULU BLOK NO 1 DERİNCE / KOCAELİ
0 (262) 239 3496

VİZYON

Dünyanın her yerinde başarılı olacak, öğrenmeyi ve öğretmeyi bilen insanlar yetiştirmek. Bilim ve teknolojinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük etmek.

MİSYON

Öğrencilerimize, Anayasa ve kanunlar doğrultusunda eğitim vermektir. Bu doğrultuda, onları, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına saygılı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

TAM GÜN

Pansiyon Bilgisi

Şükrü Aracı İlkokulu, il merkezine 7 km. ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şükrü Aracı İlkokulu, Kocaeli´nin gözde semtlerinden 60 Evler´de yer almaktadır. Harikalar Sahili´ne 10 dakika mesafededir. Sağlık Ocağı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Postane, Kaymakamlık, Muhtarlık, Nüfus Müdürlüğü, alış veriş merkezleri ve semt pazarına yürüme mesafesindedir. Öğrenci ve veli profili oldukça nezih insanlardan oluşan Şükrü Aracı İlkokulu, huzur ve başarının bir arada bulunduğu bir eğitim kurumudur.