Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına Katıldık

Derince Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ve ilçemiz okullarının katıldığı turnuvaya 5 kategoride katıldık.

Öğrencilerin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olmasını, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlamak, bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek, ülke genelinde akıl ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşturulmasını desteklemek amacıyla düzenlenen "Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası" ilçe ayağı 6 Mart 2024 Çarşamba günü Derince Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

Turnuvaya; Mangala, Küre, Q-Bitz, Pentago ve Equilibrio olmak üzere 5 kategoride katıldık.

• "Küre" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Ömer Faruk ADAK ilçe 2'ncisi,
  • "Q-Bitz" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Gülse TÜRKER ilçe 2'ncisi,
  • "Pentago" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Mihrinur Hüma GÜRSOY ilçe 2'ncisi,
  • "Equilibrio" kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Yiğit Eren KARAMAN ilçe 3'üncüsü,
  • "Mangala" kategorisinde 3/G sınıfı öğrencimiz Şura İclal DEMİR ilçe 7'ncisi,

oldular.

Turnuvaya katılan ve okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024