30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü

30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında okulumuzda program düzenlendi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların desteğiyle hazırlanan programa Derince Kaymakamı Sayın Mustafa DEMİRELLİ, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer AKMANŞEN, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet KIRILMAZ, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mesut ÖNEM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan ERİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim YILDIRIM, İZAYDAŞ Genel Müdürü Mehmet SARAÇ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

 

Öğrencilerimiz hazırladığı halk oyunları gösterisini, şiir dinletisini, oratoryo performansını ve sıfır atık defilesini sahnelediler. 

 

Program, "Sıfır Atık, İklim Değişikliği ve Enerji Verimliği Resim Yarışması" ile "Okullararası Elektronik Atık Toplama Yarışması"nda dereceye giren okullara ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Sahne gösterilerinin yanı sıra öğrencilerimiz; bez kalem kutu boyama, taş boyama, ahşap bileklik yapımı ve tohum dikimi atölyelerinde yer aldı. Davetliler program sonrası atölyelere katılan öğrencilerimizi ziyaret ettiler.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 3  kişi beğendi