23 Nisan Geleneksel Koltuk Devri Gerçekleşti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Derince Kaymakamımız Mustafa DEMİRELLİ, okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Kaan Emre BAZ, Okul Müdürümüz Ali Osman HASANOĞLU ve öğretmenimiz Fatma Nur EMİNOĞLU'nu makamında kabul etti.


Kaymakamımız Mustafa DEMİRELLİ koltuğunu temsili olarak öğrencimize devretti. Temsili koltuk devir teslim töreninde konuşan öğrencimiz Kaan Emre BAZ, "Sayın Kaymakamım, öncelikle bana bu fırsatı verdiğiniz için; okul müdürüm, öğretmenlerim ve arkadaşlarım adına size teşekkür ederim. Tüm ulumusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu günü bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyorum." dedi.

 

Temsili olarak Kaymakam olan öğrencimiz Kaan Emre BAZ ilk iş olarak Derincemizin daha güzel, çocuk dostu ve huzurlu bir yer haline gelmesi için okula giriş çıkışlarda oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla okul önündeki yolun tek yön haline getirilmesini istedi.

 

Kaymakamımız Mustafa DEMİRELLİ öğrencimiz Kaan Emre BAZ'a tüm çocukları temsilen hediye takdim etti.

 

Sayın Kaymakamımız Mustafa DEMİRELLİ'ye Şükrü Aracı İlkokulu ailesi olarak samimi ve sıcak karşılamasından ötürü teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi