23 Nisan Futbol Turnuvası Düzenledik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda futbol turnuvası düzenledik.


Eleme usulü yapılan ve çok çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada birinci olan sınıflarımız kupalarını aldılar. Turnuvaya katılan ve ter döken öğrencilerimize, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

 

3. sınıf kız öğrencilerimiz arası düzenlenen turnavada 3/C sınıfımız BİRİNCİ oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Hezel YILDIZ'ı tebrik ediyoruz.

 

4. sınıf kız öğrencilerimiz arası düzenlenen turnuvada 4/A sınıfımız BİRİNCİ oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Erdem KURTULGAN'ı tebrik ediyoruz.

 

1. sınıf erkek öğrencilerimiz arası düzenlenen turnuvada 1/F sınıfımız BİRİNCİ oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Necati DOĞAN'ı tebrik ediyoruz.

 

2. sınıf erkek öğrencilerimiz arası düzenlenen turnuvada 2/C sınıfımız BİRİNCİ oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Hacer ELMASER'i tebrik ediyoruz.

 

3. sınıf erkek öğrencilerimiz arası düzenlenen turnuvada 3/A sınıfımız BİRİNCİ oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Şebnem TAZEGÜL'ü tebrik ediyoruz.

 

4. sınıf erkek öğrencilerimiz arası düzenlenen turnuvada 4/F sınıfımız BİRİNCİ oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Ömer DEMİRCİ'yi tebrik ediyoruz.

 

Turnuva boyunca maçlarda en çok golü atarak Gol Kraliçesi ve Gol Kralı olan öğrencilerimize madalyaları okul müdürümüz Ali Osman HASANOĞLU tarafından verildi.

3. Sınıf Gol Kraliçesi 3/C sınıfından Erva Sena GEZER

 

4. Sınıf Gol Kraliçesi 4/E sınıfından Irmak USANMAZ


1. Sınıf Gol Kralı 1/G sınıfından Mustafa Mete CANPOLAT


2. Sınıf Gol Kralı 2/C sınıfından Musab Umeyr CAN


3. Sınıf Gol Kralı 3/H sınıfından Ahmet Emin ORTAÇ


4. Sınıf Gol Kralı 4/F sınıfından Osman Yaman ÖZER


Maçlarımızdan görüntüler



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi