12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M. Akif Ersoy´u Anma Programımız

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü’nün 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda anma programı gerçekleştirdik.

3. ve 4. sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı programda günün anlam ve önemini belirtilen şiirler okundu, gösteriler düzenlendi.

14-03-202413-03-202413-03-2024

Program sonrası 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü kapsamında Derince ilçesi geneli 3. ve 4. öğrencileri arasında düzenlediğimiz "Bağımsızlık ve Akif" isimli resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ile okulumuzda düzenlediğimiz İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

"Bağımsızlık ve Akif" resim yarışması 1'incisi 4/B sınıfı öğrencimiz Gökay TELATAR oldu.

"Bağımsızlık ve Akif" resim yarışması 2'ncisi 4/F sınıfı öğrencimiz Egemen KİYER oldu.

"Bağımsızlık ve Akif" resim yarışması 3'üncüsü 3/A sınıfı öğrencimiz Ceylin Yağmur KARADAŞLI oldu.

12-03-2024

"Bağımsızlık ve Akif" resim yarışmasında mansiyon ödülü kazanan öğrencilerimiz 4/C sınıfından Meyra KURTULAN ve 3/B sınıfından Ela Ayşe ERYÜREK ile Mete SEYHAN oldular.

"Bağımsızlık ve Akif" resim yarışmasına katılan ve emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

"İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması" 1'incisi 4/E sınıfı öğrencimiz Perit ŞAHİN oldu.

12-03-2024

"İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması" 2'ncisi 4/G sınıfı öğrencimiz Gülse TÜRKER ve 3'üncüsü 4/A sınıfı öğrencimiz Ceren YILDIRIM oldu.

12-03-2024

"İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması"na katılan ve emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Programı ve yarışmaları düzenleyen 3. ve 4. sınıf öğretmenlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.